Verslag taxi naar Bremen

Afgelopen weekend hebben we Jopie van Zijl op een rit meegenomen vanuit Groningen naar het mooie Bremen. Jopie was zo vriendelijk om ons mee te nemen in haar leven en de mooie hanzestad. Ik kots nu al van dit slappe gelul. IK zal het simpel houden. Jopie kreeg een gratis rit, waardoor ik een artikel kan schrijven over haar en daarmee hoger in Google kom. Jope bedankt!

Maar goed Bremen dus, dat is een pokke-end vanaf Groningen zo’n 200km en anderhalf uur rijden. Normaal kost zo’n ritje al 20 euro benzine en met de taxi kost je dat 200 euro. Dat is 10 keer zoveel. Duur dus. Maar ja als je geen auto hebt of oud bent als Jopie is dit je enige optie. Daar profiteren wij van! We rijden een mooie Mercedes E-klasse met leren bekleding en hoesen achterin. Dus als die trut kostst in de auto is de bekleding niet vies en kan je wel 100 euro schoonmaakkosten vangen. Tsjing. Tsjing!

We pikten haar op met de Taxi om 13:00 uur. Geen files of iet dergelijks, gewoon deurbroez’n deur de provincie. Kop d’r veur. Nasi achter de kiezen. Zat, volle pokkel, dikke pens. Jopie was gewoon lelijk met een koortslip. Dat is een vorm van Herpes, die ze waarschijnlijk heeft opgedaan in haar vroegere jeugd toen het verval nog niet was ingetreden.

De rit was saai, Jopie zei geen fuck, en heb daarom de boxen maar open gezet. Na anderhalf uur waren we in Bremen. Ik heb haar afgezet bij de friedrichstrasse 12 bij haar dochter Betsy een fucking lekker wijf. Verbazend hoe het kan dat zo’n lekker wijf zo’n lelijke moeder heeft. Ik haar m’n kaartje gegeven maar het boeide haar niet. Als taxichauffeur sta je toch onder aan de sociale ladder. Daarnaast had ik mosterd op m’n jasje geknoeid en stonk ik naar bockworst die ik net over de grens bij nieuweschans had gekocht.

Weer op naar Groningen, eenzaam en alleen.