Tarieven 050TaxiGroningen

Wij hebben vaste ritprijzen voor de belangrijkste routes, voor andere ritten geldt ons normale taxi tarief. Hieronder een overzicht van onze belangrijkste ritten vanaf Groningen. Ook voor een taxi naar Duitsland kunt u ons bellen.

Schiphol

Dit is een privé taxi die u van Groningen aflevert bij de vertrekhal op Schiphol. Geef ons vluchtnummer en vluchttijd door dan zorgen wij dat u op tijd in Schiphol bent. Zorgenvrij reizen.

Prijs:€100

Eelde Airport

Wij leveren u af met de taxi bij de vertrekhal in Eelde. Het ritje duurt ongeveer 30 minuten vanaf de stad en vanaf de stad als er geen files.

Prijs:€50

Bremen

Wij rijden u binnen een uurtje naar Bremen. Deze mooie hanzestad in het noorden van Duitsland. Of we rijden u naar Vliegveld/ Flughafen Bremen. De stad is bekend om zijn mooie kunst en de slechte taxiindustrie.

Prijs:€110

Amsterdam

Voor een mooi ritje naar Amsterdam kunt u ons bellen. In de ochtend duurt dit ongeveer 5 uurtjes, ‘s-middags moet u rekenen op een hoger aantal uren. Ongeacht de duur betaalt u 130 euro vanaf Groningen; onze vaste prijs met garantie.

Prijs:€130