Andere taxicentrales in Groningen

Andere taxidiensten in Groningen

Naast een onze Mercedessen zijn er andere vormen van vervoer, kies 1 van onderstaande taxi’s als u dat beter bevalt. Ook dit zijn mooie bedrijven, eigenlijk nog veel mooier dan de onze. Ook zij brengen u raptaptap op bestemming.

Bob Taxi Groningen

Bent u vandaag de Bob, geen probleem wij halen u volledig afgezopen ’s-nachts uit de stad op en met uw katerkop rijden we u de ‘s-ochtends erna tegen half tarief terug naar uw auto.

Regiotaxi

Alle informatie over de regiotaxi kunt hier vinden. Ook aardige rijders in het ommeland.

Regiotaxi Noord

Fietstaxi

Wij rijden gewoon per auto, maar een fietstaxi is ook leuk bij lekker weer. Fris windje door je haren en mooie blauwe luchten. Marjanne de Vries is dier de oprichter van een gaf afgelopen weekend nog een speech op de waarde van frisse lucht. Ze heeft gelijk!

Fietstaxi Groningen/

Bios Personenvervoer

Bios Groep is een mooie club die personen vervoer doet. Dat is geen bioscoop maar gewoon taxi rijden.

Bios Vervoer

Treintaxi Groningen

De treintaxi is helaas vervallen, kies daarom nu voor de Zone Taxi van de NS. Met oude buschauffeurs in een Opel Kadett.

NS Zonetaxi

Taxipas

050 Taxi Groningen vervoert ook mensen met een taxipas, geef uw nummer aan de chauffeur door dan regelen wij al het papierwerk. Gratis en voor niks op pad op kosten van de staat.

Studententaxi

Wij rijden met gediplomeerde studenten in onze taxis. Het zijn wel een beetje brallers maar who cares, als ze maar goed rijden.

Limousine huren in Groningen

Een limousine is natuurlijk ook een optie. Boek bij ons een Mercedes of BMW om dit te realiseren. We hebben limo’s met zwembad en met Jacuzzi’s.